Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Hej dziewczyny ja z pytankiem do bardziej doswiadczonych mam macie jakies sposoby na czkawke? Moj maly ma ja prawie caly czas:/ nie wiem czy moge mu jakos pomoc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej AK83 Ja nie jestem ta bardziej doswiadczona wiec nie muisz mnie sluchac hihi ale wiem ze czkawka u takiego maluszka jest normalna i wcale nie oznacza to ze twojemu maluszkowi jest z nia zle Moj maluszek mial tez non stop jak byl taki malutki i w sumie teraz tez ma raz na jakis czas ale jednak rzadziej wiec to mija Absolutnie sie nie przejmuj Czekaj az minie Pisz kiedy idziecie na pierwszy spacer,bo musimy koniecznie sie zobaczyc gdzies w terenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej AK83 Ja nie jestem ta bardziej doswiadczona wiec nie muisz mnie sluchac hihi ale wiem ze czkawka u takiego maluszka jest normalna i wcale nie oznacza to ze twojemu maluszkowi jest z nia zle Moj maluszek mial tez non stop jak byl taki malutki i w sumie teraz tez ma raz na jakis czas ale jednak rzadziej wiec to mija Absolutnie sie nie przejmuj Pisz kiedy idziecie na pierwszy spacer,bo musimy koniecznie sie zobaczyc gdzies w terenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Soreczka ale mi sie komp zacial i wyszlo podwojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No ja juz sie nie moge doczekac tego pierwszego spacerku! Na razie czekamy bo maly troszke za bardzo spadl z waga i kazali nam sie wstrzymac poki nie dobije do 3 kg i nie upora sie z zoltaczka:/ jutro jedziemy do helse sprawdzic i mam nadzieje ze bedzie dobrze poki co zaliczylismy niby spacerek w drodze ze szpitala musielismy wstapic do sklepow po jakies mniejsze ciuszki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dziewczyny widzialyscie to?? Ale bajer!! Barnevognski hahaha
Nowosc na rynku!! Ja chce takie,jaaaaaa Ale by nam sie wczoraj przydaly co Aga31 hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Aj,aj,jaka Milusia sliczna Super zdjecie. I Jula tez bardzo pozdrawia
AK83, czkawka to normalne. Julka miala po 30 razy na dzien. Pomaga cycus. Teraz jak Julka ma to jej daje i przechodzi
daris,bajeranckie te Barnevognski oj przydaly by sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
AK83 czekam z niecierpliwoscia az dobije do tych 3 kilo w takim razie hihi A pamietasz jak bylysmy razem na zakupach i w jednym ze sklepow kupilas wlasnie cos co bylo dla takich mniejszych szkrabow-wczesniakow,juz nie pamietam co to bylo ale nawet nie wiedzialysmy ze sie az tak przyda hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MILUSIA TY MAŁA ŚLICZNOTKO DARIS ALE BAJER PRZYDAŁ BY MI SIE TEZ AK83 CZKAWKĄ SIE NIE PRZEJMUJ MINIE SAMA TO NORMALNE U TAKIEGO MALUSZKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milusia tez ma czkawke i wtedy albo cycus albo mleczko w butelce albo herbatka albo zwykla przegotowana woda

dzieki aga
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok